A black strong sister,
my life is fun and boring in a way 😉
I'm a book worm, I enjoys reading and more reading😘 ohh not to forget my kids are my life nje❤️❤️
To all my unemployed babies . Here Are the Apps I use to make money online, you can make R100-R200 per day .
You don't need money to start, as long as you have data and a smartphone check the apps I use to make money.
Phusha, phanda and earn
Make extra cash and live your best life
Become talk360 agent and earn more than R6500pm
Apply here>> https://t.co/7AUPRy8I6y
--
Yoh bafwethu imagine receiving Stipend every month just to attend local workshops only 3days per week👌
Plug friends/family maybe they might be interested
APPLY HERE>> https://t.co/7AUPRy8I6y
--
INTERVIEW QUESTIONS & ANSWERS
.
Question 1. Tell us more about yourself?
:
Answer: I am hard worker, passionate, consistent and disciplined.
.
.
Question 2. Why do you think you are the best candidate for the job?
.
Answer: I am a very committed worker, I love challenges and I have the will to succeed. I am a motivated person. I have the ability to learn fast which will facilitate the training period.
.
.
Question 3. Why do you apply for this position?
.
Answer: Because I am looking for a job. I want to advance my career / experience in a position that allows me to grow as person and employee.
.
.
Question 4. What are your strengths?
.
Answer: I can work under a lot of
pressure. I am an amazing problem
solver. I am a persistence person and I don’t give up very easily. My
dependability. I can make a decision under a lot of pressure (good decision maker) I can be able to work with little/no supervision, willing to learn new things, easy to adapt, friendly, reliable, expressive and punctual
.
.
Question 5. What is your biggest
weakness?
.
Answer: I can be too committed to my work and don’t spend enough time with other social activities. I work too hard. I care too much about my work.
.
.
Question 6. Do you prefer to work
independently or on team?
:
Answer: They are both my favorites
.
.
Question 7. How do you handle stress or pressure?
:
Answer: I work well under pressure
because I prepare for it before it comes. I try to stay calm as possible and focus to get the job
done. I prioritize my responsibility so I have a clear idea of what is needed to be done, that helps me to effectively manage pressure
.
.
Question 8. What is your salary
requirement?
:
Answer: I am expecting to get a job offer that is realistic and reasonable
.
.
Question 9. Where do you see yourself in 5-10 years?
:
Answer: My long term goals involve
growing in a company where I can
continue to learn and contribute as much of value as I can. Once I gain additional experience I would like to move through the ranks of the job.
I would like to see myself as an expert of my job description.
.
.
Question 10. What is your ideal job?
:
Answer: Would be challenging but secure
.
.
Question 11. Preferred working hours?
:
Answer: I am flexible
.
.
Question 12. What do other people say about you?
:
Answer: They find me approachable
.
.
Question 13. Why teamwork is important?
:
Answer: As people we think differently and in those different views we can get the views that can benefit the project. It teaches you
how to solve work problem, work hard, handle stress and become a good thinker.
.
.
Question 14. Do you have any questions? Yes
.
# How much time do I have?
# Do you see my skills contributing to this company?
# Do you think I'm qualified for this job?
# How soon could I start?
*
*
*
This Could Help You One Day. Best of luck
For Jobs visit : https://t.co/y21RNOtngG
📌Bidvest Hospitality Learnerships 2024 (SETA)
R5000 Stipend
Do you know how to cook, clean, attend customers, wash dishes and do hospitality work? You can get R5000 monthly For that.
If you are unemployed and looking for something that can boost you financially. We listed all the learnerships that provide hospitality learnerships in 2024
These learnerships are accredited by different SETA's in the services sector. You can apply online and the is a deadline of applications in some.
Location: Location depends on each learnership since we listed 6 of them. If you live near areas were the learnership in offered you are lucky.
Apply: https://t.co/TgQgs4PZyT
📌🔌(New) Unilever Learnership Programme for 2024/2025
Stipend: R10 960 per month
Location: South Africa
Requirements: Grade 12 or any other Tertiary Qualification if you have
Apply here : https://t.co/7cRH8IZVvw
📌🔌 Smollan Looking for Merchandisers Immediately
Salary: R5 000 per month
Requirements:
● Grade 12
● 0 to 1 Experience
● Communication Skills
Successful Candidates will be work to nearest Makro Store
Link to Apply: https://t.co/FTsTIaMYKo
Looking to upskill?
Afrika Tikkun has partnered with Microsoft to provide FREE courses.
These include:
• Artificial Intelligence (AI)
• Basic Digital Literacy
• Creative Economy & Freelancing
• Advanced Digital Skilling
• Soft Skills
• Sustainability
COVER LETTER
Dear Hiring Manager
I hereby forward my Curriculum Vitae.
I wish to apply for the position available in your organization. I am confident that I have knowledge and skill to professionally fulfill the position as required by the organization. I am eager to enhance and