#sapsNW Police in Potchefstroom request assistance in locating a #missing 26-year-old woman, Nomsa Jass. She was last seen on 25 August 2024, when she left her place of work at a Mall in Potchefstroom. On 28 August 2024, police recovered her abandoned vehicle at Daveyton Mall, close to Benoni in Gauteng. Anyone with info to contact W/O Mostert on 082 568 5734. #CrimeStop #MySAPSApp ML
https://t.co/RY7zXJ9jou
Mobile data thread 😭😭. I need to open hotspot so that, People can help me to finish this data.
I bought this data for only R299 on Vodacom, Telkom can never be this amazing 🤣🤣😭😭.
Lawyer, client fight over RAF payout: A lawyer is demanding R774,000 for services rendered before his estranged client dumped him to claim directly from the Road Accident Fund. https://t.co/ifCrVraeXT
INTERVIEW QUESTIONS & ANSWERS
.
Question 1. Tell us more about yourself?
:
Answer: I am hard worker, passionate, consistent and disciplined.
.
.
Question 2. Why do you think you are the best candidate for the job?
.
Answer: I am a very committed worker, I love challenges and I have the will to succeed. I am a motivated person. I have the ability to learn fast which will facilitate the training period.
.
.
Question 3. Why do you apply for this position?
.
Answer: Because I am looking for a job. I want to advance my career / experience in a position that allows me to grow as person and employee.
.
.
Question 4. What are your strengths?
.
Answer: I can work under a lot of
pressure. I am an amazing problem
solver. I am a persistence person and I don’t give up very easily. My
dependability. I can make a decision under a lot of pressure (good decision maker) I can be able to work with little/no supervision, willing to learn new things, easy to adapt, friendly, reliable, expressive and punctual
.
.
Question 5. What is your biggest
weakness?
.
Answer: I can be too committed to my work and don’t spend enough time with other social activities. I work too hard. I care too much about my work.
.
.
Question 6. Do you prefer to work
independently or on team?
:
Answer: They are both my favorites
.
.
Question 7. How do you handle stress or pressure?
:
Answer: I work well under pressure
because I prepare for it before it comes. I try to stay calm as possible and focus to get the job
done. I prioritize my responsibility so I have a clear idea of what is needed to be done, that helps me to effectively manage pressure
.
.
Question 8. What is your salary
requirement?
:
Answer: I am expecting to get a job offer that is realistic and reasonable
.
.
Question 9. Where do you see yourself in 5-10 years?
:
Answer: My long term goals involve
growing in a company where I can
continue to learn and contribute as much of value as I can. Once I gain additional experience I would like to move through the ranks of the job.
I would like to see myself as an expert of my job description.
.
.
Question 10. What is your ideal job?
:
Answer: Would be challenging but secure
.
.
Question 11. Preferred working hours?
:
Answer: I am flexible
.
.
Question 12. What do other people say about you?
:
Answer: They find me approachable
.
.
Question 13. Why teamwork is important?
:
Answer: As people we think differently and in those different views we can get the views that can benefit the project. It teaches you
how to solve work problem, work hard, handle stress and become a good thinker.
.
.
Question 14. Do you have any questions? Yes
.
# How much time do I have?
# Do you see my skills contributing to this company?
# Do you think I'm qualified for this job?
# How soon could I start?
*
*
*
This Could Help You One Day. Best of luck
For Jobs visit : https://t.co/y21RNOtngG
🌙 "MOON PHASES + THE MENSTRUAL CYCLE" a thread :
In nature, masculine energy is represented by the Sun + feminine energy is represented by the Moon. Although we both possess both energies, females (using for biological purposes) are considered lunar beings. This is why
White Moon Cycle women as they were menstruating. This cycle is linked to the Healer archetype. The cycle of the enchantresses who used their feminine energy and sexual energy for magic + healing. Red Moon cycle women focused their energy towards teaching others. Instead of
If you bleed during the Full Moon and ovulate during the New Moon you fall under the Red Moon cycle. In ancient times, this was the least common and therefore suspicious cycle. Those who had this cycle were considered healers, wise women, + witches. They would take care of the
one thing i refuse to tolerate is people talking to me in a way i don’t talk to myself. i speak to myself well. i don’t shame myself. how someone speaks to me tells me how they speak to themselves. and you can speak to yourself like that, but you can’t speak to me like that.
I had a dream I was praying. It is a reminder for our monthly prayer. 🥺We going to start tomorrow midnight. 🙏🏻🕯️😇We use a bowl of water , white , blue and yellow candles. Praying for healing, peace , health , money and to be protected from the evil.