🚨 BREAKING: Claude has a feature called Reading & Learning Mode. You can use it to learn anything faster than 99% of people. Here are 5 prompts to access it:
a list of things that increase neuroplasticity (your brain’s ability to rewire itself)
• learning a new craft like pottery, sewing, etc
• learning a new language
• learning how to play a new musical instrument
• doing something challenging
• resistance training
• yoga
• meditating
• doing positive affirmations
• practicing gratitude
• getting good, deep sleep
• dancing, especially exploring new dance styles
• changing up your routine sometimes (trying new food, taking different routes)
the best witchcraft i've learned is to say everything you're doing before you do it. even walking into a room. say "i'm walking into the kitchen and getting a drink," etc. after a couple of weeks, your mind has gotten used to doing what you say will happen. now your mind believes your words more and will more naturally work to make them happen.
ANSWER TO ALL YOUR QUESTIONS
1. is it actually making money from Pintrest themselves OR driving traffic to your own business?
ANS: Pinterest doesn’t have a monetisation program anymore.
...
2. How exactly do you make money on the app?
ANS: It’s a search engine, use keywords to drive traffic to your website to generate sales, use affiliate links, work with brands
...
3. I have no clue how to post to get sales, let alone attract my target audience.
ANS: What’s your niche?
...
4. I like Pinterest. I just never learned to use it as an income source
ANS: Key words!!!! You have a product post it and link to your website or Etsy or whatever = income!
...
5. Pinterest is nothing but ads now😭😭😭
ANS: Open your feed, click hide ad on at least 5 ads and your feed will look clean with no ads until you refresh the feed
...
6. How many pins should you pin a day on the platform?
ANS: Ok don’t freak out!……4-6 a day! But as long as you’re consistent you can post less!
...
7. Do you run ads on your Pinterest account?
ANS: I don’t run ads on my pins but I have had brands run an ad with for my pin.
...
8. What’s the best way to get more visibility for your pins? And increase CTR?
ANS: KEYWORDS!!! In the title, and discription of your pins AND your boards! Don’t ignore your boards as they help to tell Pinterest what you’re about!
...
9. I just don’t understand Pinterest at all so where do I start for the basics?
ANS: Log in, create a business account, claim your instgram and start posting organic content
Every time I see a girl say "I don't know where to start," I want to scream..PINTEREST!
Start with a fresh account. Pick a simple niche. Post 5 aesthetic pins a day consistently.
I made $2,240+ this week doing just that and I didn't show my face once.
It was such a peaceful movement, feel so sad that it had to take a violent turn. My heart goes out to the students and their families who were hurt. Paper leak is a very serious issue, and I am glad to know n see that the kids of our country have come together for a better educational system, and their parents supported them.
I truly appreciate the stand they have taken, showing dedication, sincerity, and keenness to study hard n make their future and a greater, educated India. This andolan, this protest, is the right way to go abt it, n the students have done this peacefully. So courageous and brave. Driven and motivated towards education, this generation will make India proud.
This issue is between the students and the educational system, it should not be hijacked politically, the credit should only go to the students of our country, and I am sure the government will also give them all the support n make it a stronger educational system. It’s a win-win situation. Hoping n praying for a positive decision. God bless all of you who wanna be educated.
Education should be the next trend and fashion, and should get trendier n more fashionable yr by yr, itna k bahar se log come to India to study and India becomes an educational hub.
🚨 BREAKING: Claude has a feature called Reading & Learning Mode. You can use it to learn anything faster than 99% of people. Here are 5 prompts to access it: